Kontakt

Zarezerwuj pokój jeszcze dziś! W razie pytań jesteśmy do dyspozycji.

ul. Grunwaldzka 147
72-346 Pobierowo

kom. + 48 693 73 37 35

 

e-mail: info@morskieogrody.pl


Polityka prywatności

Zarezerwuj pokój

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w formularzu rezerwacji w zakresie niezbędnym do dokonania rezerwacji pobytu w Morskie Ogrody Urszula Białaszczyk z siedzibą w Pobierowie (72-346) przy ul. Grunwaldzkiej 147, zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o Ochronie Danych Osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).
Proszę podać treść wiadomości.
Twoja wiadomość została wysłana. Dziękujemy!

Nasza Lokalizacja

Newsletter

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu otrzymywania informacji o rabatach, promocjach oraz ofertach handlowych i marketingowych od Urszula Białaszczyk Morskie Ogrody z siedzibą w Pobierowie (72-346) przy ul. Grunwaldzkiej 147, na podstawie art. 6 ust. 1 pkt. a) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE. Dane osobowe będą przechowywane do czasu cofnięcia niniejszej zgody. Oświadczam, iż zostałem/am poinformowany/a o przysługującym mi prawie dostępu do treści moich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych, wniesienia sprzeciwu oraz cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, jak również o przysługującym mi prawie wniesienia skargi do GIODO/Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Pełna treść klauzuli.
Proszę podać adres e-mail.
Niepoprawny adres e-mail.
Taki adres już istnieje.
Adres został dodany. Dziękujemy!

Nasze Zalety

Leżaki i parawany do dyspozycji gości
Leżaki i parawany do dyspozycji gości

Social Media

Pozostańmy w kontakcie przez cały rok